KARELS' POP-UP is verplaatst naar zaterdag 16 januari.

Op bovengenoemde datum heeft Karels Wijnen een pop-up in de Burghwall in Edam!

Helaas is het niet meer mogelijk om te reserveren, binnen 10-minuten waren wij vol gereserveerd!

Paskal en Layla zijn zeer verheugd aan te kondigen dat zij hun eerste-pop up organiseren op bovenstaande datum. Paskal zal, samen met twee zeer gemotiveerde koks met een prachtig CV uit de michelin sterrenwereld uw menu verzorgen. Layla zal samen met Valerie (oud gastvrouw Lastage*) en Melanie (oud gastvrouw De Bokkedoorns**) de wijnen, afkomstig van huizen die Paskal en Layla zelf hebben bezocht en met ieder een afzonderlijk verhaal schenken. U kunt u natuurlijk ook laten verrassen door een alcoholvrij arrangement! 100% BOB is immers 0% op! Daarnaast staan de dames uiteraard klaar om u gastvrij te ontvangen en u, samen met de koks, de gehele avond in de watten te leggen!

Locatie:

De Burghwall Edam

Achterhaven 89

1135 XT EDAM

De Burghwall bevindt zich op nog geen 10 minuten loopafstand van Edam busstation, die een zeer goede aansluiting heeft met Amsterdam, Hoorn en Purmerend.

Wij zullen u op zaterdag 16 januari tussen 18:30 en 18:45 ontvangen. Om 19:00 zullen wij het diner aanvangen met een bruisend aperitief en amuses. Gevolgd door een 5-gangen menu met bijpassende wijnen of laat u verrassen door alcoholvrije cocktails. We zullen afsluiten met koffie of thee met friandises. Houdt rekening met een avondvullend programma.

Karels' POP-UP Diner